Menu Chef's Culina


"Menu Chef's Culina"

van 23 september tot en met 29 oktober 2022

Door je in te schrijven op onze nieuwsbrief word je VIPXL!!!


Nigiri – Hamachi
Oosterscheldepaling – appel - ganzenlever
Bloody Mary – petoncles

°°°°°
Zuurdesembrood – opgeklopte hoeveboter – druivenpit olie
°°°°°
Tonijn – erwt - wasabi – wakame - sesam
°°°°°
Varkenswang – zoete ui – pickles - augurk ♣
°°°°°
Rosé kalf – schorseneer – peer – zwarte peper - hazelnoot
°°°°°
Assortiment kazen gekozen door de chef ♣♣
Kaas ipv dessert suppl. €5
°°°°°
Melkchocolade – amandel – whisky




Chef's Culina "Brons" €40
Incl. 1 glas Belgische schuimwijn, 2 glazen aangepaste wijn, koffie of thee €73

Chef's Culina "Silver" €60 ♣
Incl. 1 glas Belgische schuimwijn, 3 glazen aangepaste wijn, koffie of thee €99

Chef's Culina "Gold" €72 ♣♣
Incl. 1 glas Belgische schuimwijn, 4 glazen aangepaste wijn, koffie of thee €120


Extra zuurdesembrood €3 stuk

Onze menu "Brons" wordt niet geserveerd 's avonds, weekend -en feestdagen

Reserveren kan via ons reservatiesysteem.

Gelieve u aan het reservatie uur te houden, zo kunnen wij een optimale service garanderen.


Allergieën dienen bij de reservatie worden gemeld!

Beste klant in onze menu's kunnen mogelijk volgende allergenen verwerkt zijn of sporen van bevatten;

glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, haver en spelt), schaaldieren, eieren, vis, pinda's (aardnoten), soja, melk en zuivelproducten (inclusief lactose), schaalvruchten (amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, pecannoten, paranoten, pistachnoten, macadamianoten), selder, mosterd, sesamzaad, sulfieten, lupine(plantensoort), weekdieren zoals mosselen en oesters