Menu Chef's Culina


"Menu Chef's Culina"

van 1 juni tot en met 3 juli 2022

Door je in te schrijven op onze nieuwsbrief word je VIPXL!!!


Kerstomaat - basilicum
Wafel – ansjovis – hand gepelde Noordzee garnaal
Cappuccino – Malderse asperges

°°°°°
Zuurdesembrood – opgeklopte hoeveboter – druivenpit olie
°°°°°
Gravlax – Wester Ross zalm – groene tuinkruiden
(Supplement Belgian Kaviaar €22/10gr)
°°°°°
Langoustine – konijn – bisque & Deus Champagnebier ♣
°°°°°
Belgisch Wit Blauw – asperge – primeur aardappel - dragon
°°°°°
Assortiment kazen gekozen door de chef ♣♣

Kaas ipv dessert suppl. €5

°°°°°
Rabarber & vlierbloesem – aardbei – vanille ijs




Chef's Culina "Brons" €40
Chef's Culina "Silver" €58 ♣
Chef's Culina "Gold" €70 ♣♣

Extra zuurdesembrood €3 stuk

Onze menu "Brons" wordt niet geserveerd 's avonds, weekend -en feestdagen

Reserveren kan via ons reservatiesysteem.

Gelieve u aan het reservatie uur te houden, zo kunnen wij een optimale service garanderen.


Allergieën dienen bij de reservatie worden gemeld!

Beste klant in onze menu's kunnen mogelijk volgende allergenen verwerkt zijn of sporen van bevatten;

glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, haver en spelt), schaaldieren, eieren, vis, pinda's (aardnoten), soja, melk en zuivelproducten (inclusief lactose), schaalvruchten (amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, pecannoten, paranoten, pistachnoten, macadamianoten), selder, mosterd, sesamzaad, sulfieten, lupine(plantensoort), weekdieren zoals mosselen en oesters