Menu Chef's Culina



Take Away menu Feestdagen

klik hier voor de Take Away menu feestdagen

Take Away 31/12 uitverkocht!!! 24/12 & 25/12 uitverkocht!!


"Menu Chef's Culina"

van 17 november tot en met 18 december 2022

Door je in te schrijven op onze nieuwsbrief word je VIPXL!!!


Fazant - veenbes
Mossel – kokos - citroengras
Brandade – forel - foreleitjes


°°°°°
Zuurdesembrood – opgeklopte hoeveboter – druivenpit olie
°°°°°
Sint-Jacobsnoot – Guanciale - bloemkool – zwarte truffel
°°°°°
Zeetong – knolselder – Bisque - peterselie ♣
°°°°°
Hertenfilet – Chantenay wortel – butternut – rode port
°°°°°
Assortiment kazen gekozen door de chef ♣♣
Kaas ipv dessert suppl. €5
°°°°°
Brownie – walnoot – ananas - chocoladesorbet




Chef's Culina "Brons" €40
Incl. 1 glas Belgische schuimwijn, 2 glazen aangepaste wijn, koffie of thee €73

Chef's Culina "Silver" €60 ♣
Incl. 1 glas Belgische schuimwijn, 3 glazen aangepaste wijn, koffie of thee €99

Chef's Culina "Gold" €72 ♣♣
Incl. 1 glas Belgische schuimwijn, 4 glazen aangepaste wijn, koffie of thee €120


Extra zuurdesembrood €3 stuk

Onze menu "Brons" wordt niet geserveerd 's avonds, weekend -en feestdagen

Reserveren kan via ons reservatiesysteem.

Gelieve u aan het reservatie uur te houden, zo kunnen wij een optimale service garanderen.


Allergieën dienen bij de reservatie worden gemeld!

Beste klant in onze menu's kunnen mogelijk volgende allergenen verwerkt zijn of sporen van bevatten;

glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, haver en spelt), schaaldieren, eieren, vis, pinda's (aardnoten), soja, melk en zuivelproducten (inclusief lactose), schaalvruchten (amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, pecannoten, paranoten, pistachnoten, macadamianoten), selder, mosterd, sesamzaad, sulfieten, lupine(plantensoort), weekdieren zoals mosselen en oesters