Menu Chef's Culina

Take Away Valentijn dinsdag 14 februari

Klik hier voor meer info


***********************


"Menu Chef's Culina"

van 5 januari tot en met 5 februari 2023


Door je in te schrijven op onze nieuwsbrief word je VIPXL!!!


Kroepoek – krab - avocado
Sint-Jacobsnoot – zwarte truffel
Cappuccino – witlof - chicorei

°°°°°
Zuurdesembrood – opgeklopte hoeveboter – druivenpit olie
°°°°°
Noorse zalm – tartaar - yuzu – rammenas
°°°°°
Rog – tatjespap – Noordzee garnaal - eidooier ♣
°°°°°
Hereford rund – ganzenlever – aardpeer – zwarte look
°°°°°
Assortiment kazen gekozen door de chef ♣♣
Kaas ipv dessert suppl. €5
°°°°°
Bloedappelsien – kokos – witte chocolade – crème brûlée



Chef's Culina "Brons" €40
Incl. 1 glas Belgische schuimwijn, 2 glazen aangepaste wijn, koffie of thee €73

Chef's Culina "Silver" €60 ♣
Incl. 1 glas Belgische schuimwijn, 3 glazen aangepaste wijn, koffie of thee €99

Chef's Culina "Gold" €72 ♣♣
Incl. 1 glas Belgische schuimwijn, 4 glazen aangepaste wijn, koffie of thee €120


Extra zuurdesembrood €3 stuk

Onze menu "Brons" wordt niet geserveerd 's avonds, weekend -en feestdagen

Reserveren kan via ons reservatiesysteem.

Gelieve u aan het reservatie uur te houden, zo kunnen wij een optimale service garanderen.


Allergieën dienen bij de reservatie worden gemeld!

Beste klant in onze menu's kunnen mogelijk volgende allergenen verwerkt zijn of sporen van bevatten;

glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, haver en spelt), schaaldieren, eieren, vis, pinda's (aardnoten), soja, melk en zuivelproducten (inclusief lactose), schaalvruchten (amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, pecannoten, paranoten, pistachnoten, macadamianoten), selder, mosterd, sesamzaad, sulfieten, lupine(plantensoort), weekdieren zoals mosselen en oesters