Menu Chef's Culina


Pop-UP Da Vinci

zondag25/07(geannuleerd wegens slecht weer)

Nieuwe datum zondag 5 september

Zondag 29/08(uitverkocht)

Meer info vind je HIER


&

"Menu Chef's Culina"

Door je in te schrijven op onze nieuwsbrief wordt je VIPXL!!!


Gerookte Oosterscheldepaling – doperwt – geroosterde quinoa
Zeeuwse mossel – tartaar
Langoustine – kruidenboter – geroosterd
°°°°°
Zuurdesembrood – opgeklopte hoeveboter – druivenpit olie
°°°°°
Kreeftenstaart – Bellevue "New Style"
°°°°°
Makreel – gepofte paprika – hand gerolde couscous ♣
°°°°°
Sukade Belgisch rund – dragon – tomaat & "salsa verde" – pont neuf aardappel
°°°°°
Assortiment kazen gekozen door de chef ♣♣
°°°°°
Meloen – kokos – limoen
Abrikoos – lavendel – yoghurt – trosbes



Chef's Culina "Brons" €40
Menu wordt geserveerd tijdens de lunch op woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag
Chef's Culina "Silver" €55 ♣
Menu wordt geserveerd tijdens weekdagen 's avonds, het weekend en op feestdagen
Chef's Culina "Gold" €67 ♣♣
Menu wordt geserveerd tijdens weekdagen 's avonds, het weekend en op feestdagen

Beste klant in onze menu's kunnen mogelijk volgende allergenen verwerkt zijn of sporen van bevatten;

glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, haver en spelt), schaaldieren, eieren, vis, pinda's (aardnoten), soja, melk en zuivelproducten (inclusief lactose), schaalvruchten (amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, pecannoten, paranoten, pistachnoten, macadamianoten), selder, mosterd, sesamzaad, sulfieten, lupine(plantensoort), weekdieren zoals mosselen en oesters


Lees aandachtig onze huisregels alvorens u reserveert!