Menu Chef's Culina

Het restaurant is op maandag 14 februari niet open,

u kan wel genieten van onze Valentijn Take-Away menu bij u thuis,

meer info hierover vindt u hier!




"Menu Chef's Culina"

tot en met 29 januari 2022

Door je in te schrijven op onze nieuwsbrief wordt je VIPXL!!!


Gerookte Oosterschelde paling – bloemkool - mierikswortel
Witlof – chicorei – Noordzee garnaal
Fazant – uienconfijt – veenbes

°°°°°
Zuurdesembrood – opgeklopte hoeveboter – druivenpit olie
°°°°°
Schelvis – erwt – zure room - sneeuwkrab
°°°°°
Sint-Jacobsnoot – buikspek – aardpeer – foie gras ♣
°°°°°
Hert – zwarte peper - Jefkes peer – knolselder – gesouffleerde aardappel
°°°°°
Assortiment kazen gekozen door de chef ♣♣
°°°°°
Passievrucht – witte chocolade – Batida de Coco

Chef's Culina "Brons" €40
Menu wordt geserveerd tijdens de lunch op woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag
Chef's Culina "Silver" €58 ♣
Menu wordt geserveerd tijdens weekdagen 's avonds, het weekend en op feestdagen
Chef's Culina "Gold" €70 ♣♣
Menu wordt geserveerd tijdens weekdagen 's avonds, het weekend en op feestdagen

Beste klant in onze menu's kunnen mogelijk volgende allergenen verwerkt zijn of sporen van bevatten;

glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, haver en spelt), schaaldieren, eieren, vis, pinda's (aardnoten), soja, melk en zuivelproducten (inclusief lactose), schaalvruchten (amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, pecannoten, paranoten, pistachnoten, macadamianoten), selder, mosterd, sesamzaad, sulfieten, lupine(plantensoort), weekdieren zoals mosselen en oesters


Reserveren kan via ons reservatiesysteem.

Gelieve u aan het reservatie uur te houden, zo kunnen wij een optimale service garanderen.