Menu Chef's Culina

Het restaurant is tijdens de feestdagen niet open, u kan wel genieten van onze traiteurmenu bij u thuis,

meer info vindt u hier

TAKE AWAY FEESTDAGEN UITVERKOCHT!!!



"Menu Chef's Culina"

tot en met 19 december 2021

Door je in te schrijven op onze nieuwsbrief wordt je VIPXL!!!


Ceviche – komkommer
Noordzeevisterrine – prei-olie – zure room
Kalfszwezerik – pompoen
°°°°°
Zuurdesembrood – opgeklopte hoeveboter – druivenpit olie
°°°°°
Zalm – Faeröer eilanden – venkel – appelsien - melkwei
°°°°°
Sint-Jacobsnoot – ossenstaart – gebrande ui – shiitake ♣
°°°°°
Fazant – pastinaak – witte chocolade - vijg
°°°°°
Assortiment kazen gekozen door de chef ♣♣
°°°°°
Melkchocolade "Vietnam" – hazelnoot – mango & limoen



Chef's Culina "Brons" €40
Menu wordt geserveerd tijdens de lunch op woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag
Chef's Culina "Silver" €55 ♣
Menu wordt geserveerd tijdens weekdagen 's avonds, het weekend en op feestdagen
Chef's Culina "Gold" €67 ♣♣
Menu wordt geserveerd tijdens weekdagen 's avonds, het weekend en op feestdagen

Beste klant in onze menu's kunnen mogelijk volgende allergenen verwerkt zijn of sporen van bevatten;

glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, haver en spelt), schaaldieren, eieren, vis, pinda's (aardnoten), soja, melk en zuivelproducten (inclusief lactose), schaalvruchten (amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, pecannoten, paranoten, pistachnoten, macadamianoten), selder, mosterd, sesamzaad, sulfieten, lupine(plantensoort), weekdieren zoals mosselen en oesters


Reserveren kan via ons reservatiesysteem.

Gelieve u aan het reservatie uur te houden, zo kunnen wij een optimale service garanderen.