Menu Chef's Culina


"Menu Chef's Culina"

van 5 mei tot en met 18 juni 2023


Door je in te schrijven op onze nieuwsbrief word je VIPXL!!!


Haspengauws rund – zwarte truffel - ganzenlever
Gekonfijte tomaat – daslook - geitenkaas
Cappuccino – Malderse asperges - zeekraal


°°°°°
Zuurdesembrood – opgeklopte hoeveboter – druivenpit olie
°°°°°
Tongschar – langoustine - asperge – waterkers ♣
°°°°°
Heilbot – warm gerookt – spitskool – pickles
°°°°°
Kalf Rosé – peulgroentjes – zwarte look
°°°°°
Assortiment kazen gekozen door de chef ♣♣
Kaas ipv dessert suppl. €5
°°°°°
Rabarber – witte chocolade - porto




Chef's Culina "Brons" €42
Incl. 1 glas Belgische schuimwijn, 2 glazen aangepaste wijn, koffie of thee €75

Chef's Culina "Silver" €65 ♣
Incl. 1 glas Belgische schuimwijn, 3 glazen aangepaste wijn, koffie of thee €105

Chef's Culina "Gold" €72 ♣♣
Incl. 1 glas Belgische schuimwijn, 4 glazen aangepaste wijn, koffie of thee €125



Onze menu "Brons" wordt niet geserveerd 's avonds, weekend -en feestdagen

Reserveren kan via ons reservatiesysteem.

Gelieve u aan het reservatie uur te houden, zo kunnen wij een optimale service garanderen.


Allergieën dienen bij de reservatie worden gemeld!

Beste klant in onze menu's kunnen mogelijk volgende allergenen verwerkt zijn of sporen van bevatten;

glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, haver en spelt), schaaldieren, eieren, vis, pinda's (aardnoten), soja, melk en zuivelproducten (inclusief lactose), schaalvruchten (amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, pecannoten, paranoten, pistachnoten, macadamianoten), selder, mosterd, sesamzaad, sulfieten, lupine(plantensoort), weekdieren zoals mosselen en oesters