Menu Chef's Culina


"Menu Chef's Culina"

van 31 maart tot en met 29 april 2023


Door je in te schrijven op onze nieuwsbrief word je VIPXL!!!


Wafeltje – ansjovis – Noordzee garnaal
Kreeft – Belle-Vue
Brasvar – warme mosterd


°°°°°
Zuurdesembrood – opgeklopte hoeveboter – druivenpit olie
°°°°°
Gravlax – zeewier – labneh – radijs
°°°°°
Kabeljauw – asperge – morilles – Vin Jaune - daslook ♣
°°°°°
La Belle Flamande – portobello – chorizo – kippenoester
°°°°°
Assortiment kazen gekozen door de chef ♣♣
Kaas ipv dessert suppl. €5
°°°°°
Ananas – rum – gember





Chef's Culina "Brons" €42
Incl. 1 glas Belgische schuimwijn, 2 glazen aangepaste wijn, koffie of thee €75

Chef's Culina "Silver" €65 ♣
Incl. 1 glas Belgische schuimwijn, 3 glazen aangepaste wijn, koffie of thee €105

Chef's Culina "Gold" €72 ♣♣
Incl. 1 glas Belgische schuimwijn, 4 glazen aangepaste wijn, koffie of thee €125



Onze menu "Brons" wordt niet geserveerd 's avonds, weekend -en feestdagen

Reserveren kan via ons reservatiesysteem.

Gelieve u aan het reservatie uur te houden, zo kunnen wij een optimale service garanderen.


Allergieën dienen bij de reservatie worden gemeld!

Beste klant in onze menu's kunnen mogelijk volgende allergenen verwerkt zijn of sporen van bevatten;

glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, haver en spelt), schaaldieren, eieren, vis, pinda's (aardnoten), soja, melk en zuivelproducten (inclusief lactose), schaalvruchten (amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, pecannoten, paranoten, pistachnoten, macadamianoten), selder, mosterd, sesamzaad, sulfieten, lupine(plantensoort), weekdieren zoals mosselen en oesters