Menu Chef's Culina

Gesloten wegens jaarlijks verlof van 27/10 tot en met 4/11

Het restaurant is tijdens de feestdagen niet open, u kan wel genieten van onze traiteurmenu bij u thuis,

meer info vindt u hier


"Menu Chef's Culina"

Van 17 september tot en met 24 oktober

Door je in te schrijven op onze nieuwsbrief wordt je VIPXL!!!


Holstein – koolrabi - pickles
Eendenbout – mango - pompoenpit
Wonton – gamba – bisque - koffie
°°°°°
Zuurdesembrood – opgeklopte hoeveboter – druivenpit olie
°°°°°
Rog – knolselder – peterselie – zoetzuur augurk ♣
°°°°°
Zeewolf – kokkels – wortel – kokos - curry
°°°°°
Roodpootpatrijs - Filet & bout – bloemkool - beukenzwam
°°°°°
Assortiment kazen gekozen door de chef ♣♣
°°°°°
Peer & vanille – bittere chocolade – amandel




Chef's Culina "Brons" €40
Menu wordt geserveerd tijdens de lunch op woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag
Chef's Culina "Silver" €55 ♣
Menu wordt geserveerd tijdens weekdagen 's avonds, het weekend en op feestdagen
Chef's Culina "Gold" €67 ♣♣
Menu wordt geserveerd tijdens weekdagen 's avonds, het weekend en op feestdagen

Beste klant in onze menu's kunnen mogelijk volgende allergenen verwerkt zijn of sporen van bevatten;

glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, haver en spelt), schaaldieren, eieren, vis, pinda's (aardnoten), soja, melk en zuivelproducten (inclusief lactose), schaalvruchten (amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, pecannoten, paranoten, pistachnoten, macadamianoten), selder, mosterd, sesamzaad, sulfieten, lupine(plantensoort), weekdieren zoals mosselen en oesters


Reserveren kan via ons reservatiesysteem.

Gelieve u aan het reservatie uur te houden, zo kunnen wij een optimale service garanderen.