Menu Chef's Culina


"Menu Chef's Culina"

van 4 mei tot en met 28 mei 2022

Door je in te schrijven op onze nieuwsbrief word je VIPXL!!!


Caesar salad
Kreeft - aïoli
Sot l'y laisse – Deus Champagnebier - aardappel

°°°°°
Zuurdesembrood – opgeklopte hoeveboter – druivenpit olie
°°°°°
Kalfstartaar – Avruga kaviaar – bloemkool – zure room ♣
(Kaviaar Gold Label ipv Avruga Suppl. €20/10gr)
°°°°°
Dorade – Malderse asperge – zeekraal – warme mosterd
°°°°°
Lomo Duroc – polenta – courgette – tomaat - chimichurri
°°°°°
Assortiment kazen gekozen door de chef ♣♣
°°°°°
Framboos - witte chocolade – pistache



Chef's Culina "Brons" €40
Chef's Culina "Silver" €58 ♣
Chef's Culina "Gold" €70 ♣♣

Extra zuurdesembrood €3 stuk

Onze menu "Brons" wordt niet geserveerd 's avonds, weekend -en feestdagen

Reserveren kan via ons reservatiesysteem.

Gelieve u aan het reservatie uur te houden, zo kunnen wij een optimale service garanderen.


Allergieën dienen bij de reservatie worden gemeld!

Beste klant in onze menu's kunnen mogelijk volgende allergenen verwerkt zijn of sporen van bevatten;

glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, haver en spelt), schaaldieren, eieren, vis, pinda's (aardnoten), soja, melk en zuivelproducten (inclusief lactose), schaalvruchten (amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, pecannoten, paranoten, pistachnoten, macadamianoten), selder, mosterd, sesamzaad, sulfieten, lupine(plantensoort), weekdieren zoals mosselen en oesters